ДО УВАГИ УЧНІВ 8 - 9 класів

Оголошуємо конкурс ідей «Дизайн підручника “Підприємництво і фінансова грамотність” для учнів 8 та 9 класів»

Пропонуємо учням 8 та 9 класів проявити свою креативність та створити дизайн для нових підручників із фінансової грамотності. Напишіть нам, як, на вашу думку, повинен виглядати сучасний підручник НУШ, навчання за яким стане захопливою пригодою у світі знань і повертатись до читання якого захочеться знову і знову.

Умови конкурсу.

У термін до 15 грудня надішліть на пошту talan@bank.gov.ua лист із презентацією (у форматі pptx) з описом ідей, як повинен виглядати сучасний підручник з підприємництва і фінансової грамотності НУШ, та їхньою візуалізацією, послідовно розкриваючи такі пункти.

  1. Як ви уявляєте дизайн обкладинки, ілюстрації, схеми, графіки та таблиці всередині підручника?
  2. Можливо, у вас є улюблений персонаж, якого ви хотіли б побачити на сторінках підручника і який супроводжував би вас під час навчання?
  3. Які кольорові гами, графічні символи та зображення сприятимуть зацікавленості учнів у навчанні?

У листі зазначте своє ім’я та прізвище, місто або селище, школу та клас.

Зверніть увагу!

Учні 8 класу можуть працювати над дизайном підручника для 8 класу, а учнів 9 класу запрошуємо попрацювати над ідеями для підручника для 9 класу.

Кожен учасник, який виконає всі умови конкурсу, отримає електронний сертифікат учасника конкурсу від Центру фінансових знань “ТАЛАН”у термін до 30.12.2023.

Автори найкреативніших та найцікавіших ідей, на думку працівників НБУ, отримають цікаві подарунки від Центру фінансових знань “ТАЛАН” Національного банку та зможуть долучитися до фокус-групи під час створення та тестування підручника.

Бажаємо успіхів!

Немає коментарів:

Дописати коментар